2016-11-30 06:18:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyen megfontoltabb

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap csupa jóval kecsegteti: kedvező olyan dolgokhoz, amiket már régóta tervez, főnökével is most érdemes beszélnie, vagy az adóhivatalban is most kellene intézkednie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai bolygóállások feszültségeket válthat ki önből, ezek könnyen veszekedésekhez vezethetnek. Lehetséges az is, hogy az ismerőseit vagy a családtagjait józanságra akarja inteni, ám ők meglehetősen nagy ellenállással reagálnak erre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Stresszes napra számíthat. Folyamatosan új helyzetekbe kerül, amiket meg kell oldania. Ez sikerülni is fog, de nem lesz könnyű! Az estét töltse kikapcsolódással!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Túl sok feladatot és felelősséget vesz a hátára. Ma is olyan feladatokat kaphat, amelyekre jobb lenne, ha nemet mondana. Beszéljen a főnökével erről, talán nem is tudja pontosan, hogy ön mennyire túl van terhelve!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma több feladatot is értelmetlennek és hiábavalónak talál. Próbáljon úrrá lenni a rossz hangulatán! Délután egyszerre összesűrűsödnek a tennivalók. Sok mindent sértőnek talál, amit mások nem is annak szántak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap erősen próbára teszi a türelmét, mindenek előtt a hivatásában kell ismételt problémákkal és hátráltatásokkal küzdenie. A pénzügyekben váratlan fejleményekre számíthat, ez negatív és pozitív fordulat egyaránt lehet! Ha veszteség éri, akkor minden találékonyságára szükség lehet, hogy kimásszon a gödörből.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma jókedvében olyasmit ígér valakinek, amit később aztán terhesnek érez. Talán úgy gondolja, gond nélkül elbír a feladattal, de ez esetben túlértékeli az energiáit. Legyen egy kicsit megfontoltabb!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma szinte egyáltalán nincs szabadideje, még otthon is rengeteg teendő várja. Viszont az elismerés sem marad el, a főnöke és a párja is dicsérik a munkáját. Este korán feküdjön el, szüksége van a pihenésre! A párkapcsolatában amúgy is remek időszakot él át.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy jelentéktelen ügyből nagy vita nőheti ki magát, és ez a veszekedés mintha egy örökkévalóságig tartana... Tartsa magát határozottan az álláspontjához. Este a párja, vagy a barátai társaságában végre felszabadultan érezheti magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most a megszokott tevékenységeivel kellene foglalkoznia, az újfeladatokat időzítse holnapra. Semmi sem megy simán, van olyan ügy, aminek többször is neki kell futnia. Többet kellene pihennie, mint máskor.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy barátja, vagy családtagja kapcsolata válságban van, önhöz fordul tanácsért. Pedig jobban tenné, ha kimaradna ebből az ügyből, és nem foglalna állást – a későbbiekben még rosszul jöhet ki, ha elhamarkodottan fogalmazza meg a véleményét.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma az számít, ami ésszerű reális, praktikus és tartós. Meglehetősen bizonytalan, újabb és újabb kérdések merülnek fel önben azzal kapcsolatban is, amit már korábban elhatározott. Halassza el lehetőség szerint a fontosabb találkozóit, nagyobb beszerzéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: